Producători
 
Produse Recomandate
 

Proteze

Societatea SC Orto Cris SRL produce si comercializeaza o gama variata de proteze cum ar fi:

Proteze pentru membrul inferior

Proteze partiale de picior

  • proteze Lisefranc - se recomanda pentru amputatia metatarsienilor;
  • proteze Chopart - picior cu sprijin pe gamba; cu manson; se recomanda pentru amputatia la nivelul tarsienelor;
  • proteze Pirogoff - picior cu sprijin pe gamba; cu manson; se recomanda pentru amputatia astragalului.

Proteze pentru dezarticulatie de glezna

Proteze constituite din manson elastic intern supracondilian acoperit cu un manson elastic rigid de rasina, laba picior cu articulatie mobila sau fixa de glezna.

Proteze pentru dezarticulatie de genunchi

Picior cu sprijin pe gamba; cu manson; articulatie fixa sau mobila la glezna; se recomanda pentru amputatia membrului inferior la nivelul articulatiei gleznei; Aceste proteze au in componenta: manson elastic acoperit de un manson rigid de rasina, structura tubulara metalica de dur-aluminiu, otel sau titan care asigura sprijinul între articulatia genunchiului si laba piciorului, articulatia genunchiului este mobila, laba piciorului cu articulatie fixa sau mobila de glezna.

Proteze de gamba

  • conventionala din material plastic, cu contact total; se fixeaza prin intermediul unei mansete sau bratari; articulatie fixa sau mobila la glezna.
  • conventionala din piele - se fixeaza cu siret sau curele; articulatie fixa sau mobila la glezna; se recomanda pentru orice tip de bont
  • geriatrica - picior din material plastic; gamba din rasina artificiala; manson din plastic/piele; prindere cu butoni sau sireturi; se recomanda pt. persoane cu conditie fizica precara, in cazul in care bontul isi modifica volumulSunt proteze constituite din manson elastic intern supracondilian acoperit cu un manson elastic rigid de rasina, structura tubulara metalica din aluminiu, otel sau titan, laba picior cu articulatie mobila sau fixa de glezna. Aceste proteze se recomanda pentru amputatii pâna la nivelul 1/3 medii superioare;
  • modulara - proteze cu manson elastic intern supracondiliar acoperit de un manson rigid din rasina; structura tubulara metalica din duraluminiu, otel sau titan; laba picior cu articulatie fixa/mobila de glezna; se recomanda pentru amputatii pana la nivelul 1/3 medii superioare.

Proteze de coapsa modulare

Proteze care au manson din rasina, articulatie de genunchi mobila sau fixa, laba de picior cu articulatie mobila sau fixa de glezna, sistem de curele de fixare pe sold, structura tubulara metalica din dur-aluminiu, otel sau titan care asigura sprijinul între articulatia genunchiului si laba piciorului.

Proteze de coapsa modulare cu vacuum

Proteze cu manson rigid cu fixare prin vacuum, articulatie de genunchi mobila, laba picior cu articulatie fixa sau mobila de glezna, structura tubulara metalica din dur-aluminiu, otel sau titan care asigura sprijinul între articulatia genunchiului si laba piciorului.

Proteze de sold

Proteze cu manson din rasina flexibila, articulatie de sold cu blocare sau libera, poate fi din dur-aluminiu, otel sau titan, articulatie de genunchi mobila, laba de picior cu articulatie de glezna fixa sau mobila, structura tubulara metalica din dur-aluminiu, otel sau titan care asigura sprijinul între articulatia de sold, articulatia de genunchi si laba piciorului.

Proteze partiale de bazin hemipelvectomie

Proteze ce se recomanda pentru amputatia partiala a pelvisului; partea care lipseste din pelvis se reconstituie din plastic sau rasina la care se fixeaza proteza de sold; se executa din piele/plastic; articulatie fixa sau mobila la glezna; articulatie de genunchi libera sau blocata; articulatie de sold; prinderea de bazin se face cu manson piele/plastic.

 

Proteze pentru membrul superior

Proteze partiale de mana

  • functionala simpla – proteze constituite din: manusa cu fermoar si degete rigide, din silicon, material plastic
  • functionala –proteze realizate cu sistem de apucare cu degete rigide din material plastic.

Proteze de dezarticulatie de incheietura a mainii

Proteze de antebrat

proteze. actionate pasiv, mana mecanica cu actionare pasiva; manusa din material plastic; articulatie de incheietura mainii pasiva sau dispozitive mecanice de lucru (hook, alte dispozitive); articulatia de incheietura mainii fixa; manson din piele/material plastic.

Proteze de dezarticulatie de cot

Proteze de brat

Proteze actionate prin cablu mana mecanica cu actionare prin cablu; manusa din material plastic; articulatie de incheietura mainii cu actionare pasiva; manson din material plastic de antebrat si brat; articulatie de cot cu blocare; manson din material plastic de brat; ham de actionare si purtare; sau dispozitive mecanice de lucru (hook, alte dispozitive) actionate prin cablu sau pasiv; articulatia de incheietura mainii cu actionare pasiva; manson scurt din piele/material plastic; ham de actionare si purtare.

Proteze de dezarticulatie umar

Proteze pentru amputatie inter-scapulo-toracica

Proteze cu mana de proteza cu degete fixe din material plastic; manusa din material plastic; articulatia de incheietura mainii cu actionare pasiva; manson din material plastic de antebrat; articulatie de cot cu blocare pasiva; manson din material plastic de brat; manson din material plastic toracal; ham de purtare; Sunt proteze functionale, mana protetica este realizata din fibre de carbon si rezina. Mansoanele externe ale acestor proteze sunt din rasina acrilica, mansoanele interne sunt din pedilen.

 

 

Aceste proteze sunt pentru toate nivelurile de amputatie, sunt proteze estetice, functionale dar si mioelectrice. Sunt proteze ce permit mobilitatea, confortul si autonomia persoanelor amputate. In functie de componentele integrate ele pot reda un aspect estetic si natural. Subansamblele si materialele folosite la fabricarea acestor proteze sunt achizitionate de la firmele Otto Bock (Germania) si Proteor (Franta).

Prin intermediul personalului diplomat si recunoscut de statul francez si roman, ea poate raspunde oricarei cerinte, atat din partea pacientilor sai, cit si din partea medicilor prescriptori.

Prin experienta, profesionalism si tehnologie, societatea noastra se angajeaza sa trateze orice
nevoie cu maxima promptitudine. Societatea ORTO CRIS se afla in relatii contractuale cu casele de asigurari de sanatate.

Protezele modulare sunt parte componenta a tehnologiei ortopedice si poate fi adaptata la orice nivel de amputatie al piciorului. Atat detaliile tehnice cât si cele functionale sunt mai performante decât cele ale protezelor conventionale si în mod special pentru protezele de coapsa sau a dezarticulatiei soldului. Diversitatea componentelor mecanice permit atât evolutia pacientului cât si cea a protezistului si sunt proiectate astfel încât sa fie usor de instalat si de inlocuit in functie de evolutie si cerinta.

Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale